2019. március 6., szerda

Banoffee cake-angol banános karamellás süti tejszínhabbal


Hozzávalók:

150g cukormentes keksz (Gullon)
30g vaj vagy kókuszzsír vagy mogyoróvaj
cukormentes karamell szirup (Myprotein)
2 kisebb banán
2 dl cukormentes növényi tejszín
vaníilia
kakópor
csipet fahéj
édesítő (update1 lovely sweet folyékony édesítő)




Elkészítés:

A kekszeket aprítóban ledarálom, majd hozzáadom az olvasztott vajat, összekeverem, folpackkal bélelt jénaiba nyomkodom és beteszem a mélyhűtőbe 10 percre. A banánokat felkarikázom, a tejszínhabot felverem az édesítővel és a vaníliával együtt, majd kiveszem a hűtőből a süti alapot.

 Rétegzés:

A kekszes alapra ráteszem a banánkarikákat, erre megy a cukormentes karamell szirup, majd a tejszínhab, végül a cukormentes kakaópor és csipet fahéj.

Hűtőbe teszem az elkészült desszertet, pihentetem 1-2 órát, majd felvágom és tálalom.
😍🍌🙈

Az egész sütemény 150g CH-t tartalmaz, 1 szelet 18,75g CH. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése