2016. október 25., kedd

Raffaello desszert


Hozzávalók:

2 evőkanál vaníliás vagy fehércsokis fehérjepor (esetleg tejpor vagy zabpehely liszt)
200 ml kókusztej vagy víz
60g olvasztott vaj
200g kókuszreszelék
édesítő
vaníilia kivonat
mandula (egész)



Elkészítés:

A fehérjeport vagy a lisztet és a tejet egy edényben elkeverem, majd óvatosan felmelegítem. Ezután jöhet bele a vaj és 150g kókuszreszelék, majd tovább főzöm a masszát. Ha besűrűsödött, hagyom teljesen kihűlni. Ha nem elég sűrű, tehetsz bele több fehérjeport ill. lisztet. Végül kis gombócokat vagy egyszerű rudat formázok belőle, melynek közepébe egész mandula kerül, majd megforgatom a maradék kókuszreszelékben. Hűtőben pihentetem, majd jól megeszem..😄😋 Na jó, nem az egészet..

Jó nasizást! 😙

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése