2016. szeptember 11., vasárnap

Juhtúrós lepény

Hozzávalók:

50 g zabpehely
5-10 g lenmagpehely
25 g juhtúró (vagy tetszés szerinti mennyiség)
1 tojás
szénsavas víz
kókuszzsír a sütéshez



Elkészítés:

A zabpelyhet és a lenmagpelyhet  elkeverem, hozzáadok 1 tojást és a juhtúrót, majd vízzel hígítom (palacsinta tészta állagúra) és kicsit állni hagyom. Felforrósítom a palacsinta sütőben a kókuszzsírt, majd a lepény mindkét oldalát megsütöm. Kapros tejföllel és zöldségekkel tálalom.

Fenti mennyiségből 2 db lesz.

Nagyon jó alternatíva lángos vagy egyéb fehér lisztes, zsíros 'kitudjami' junkfood helyett! 😉👌

És az íze... nagyon finom! 😋🍴

Jó étvágyat!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése