Hozzávalók:
50 dkg teljeskiőrlésű durum penne
30 dkg sonka
50 dkg brokkoli
2 dl tejszín
szerecsendió
só
vaj
parmezán vagy mozzarella
Nagyon egyszerű az elkészítése:
A pennét és a brokkolit megfőztem sós vízben, majd leszűrtem. A sonkát kis kockákra vágtam, vajban lepirítottam, majd hozzáadtam a brokkolit és a
pennét. Ízesítettem, főzőtejszínnel felöntöttem, majd reszelt parmezánt adtam hozzá, elkevertem és kész.
Tésztát hetente egyszer eszem, nagyon jó alternatíva a különböző maglisztekből készült tészta (pl. csicseriborsó), de nem zárkózom el a szénhidrát csökkentett alapanyagoktól sem. A lényeg, hogy mérd a szénhidrátot, ebédre 50g legyen a max ch (szénhidrát rövidítése) bevitel mindennel együtt.
A képen kb. 30 ch látható.
Elég sokáig kitartott, nem voltam éhes egy óra múlva.
VálaszTörlésEz a lényege a teljes kiőrlésű alapanyagoknak, nagyon örülök! 😊
Törlés