2016. augusztus 17., szerda

Balzsamecetes sali nyári estékre


Hozzávalók:

paradicsom
uborka
jégsaláta
madársaláta
rukkola (elhagyható)
retek
lilahagyma

Öntet:
olívaolaj
balzsamecet (pár csepp)
csipet bors
csipet oregánó (elhagyható)
citromlé (pár csepp)



Összevágom a hozzávalókat, összeforgatom az öntettel, majd hűtőben pihentetem 1-2 órát, hogy az ízek jól összeérjenek.

A balzsamecet pikáns ízt ad a friss zöldségeknek. 

Remek kísérő a délutáni grill-partikhoz! 🍗🍖
   
Másik kedvencem a lilahagymás paradicsom saláta, szintén megöntözve olívalolaj-balzsamecet-bors és minimális édesítő keverékével.

Próbáld ki Te is, nem lehet elrontani! 🙂

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése