Hozzávalók:
paradicsom
uborka
jégsaláta
madársaláta
rukkola (elhagyható)
retek
lilahagyma
Öntet:
olívaolaj
balzsamecet (pár csepp)
csipet bors
csipet oregánó (elhagyható)
citromlé (pár csepp)
Összevágom a hozzávalókat, összeforgatom az öntettel, majd hűtőben pihentetem 1-2 órát, hogy az ízek jól összeérjenek.
A balzsamecet pikáns ízt ad a friss zöldségeknek.
A balzsamecet pikáns ízt ad a friss zöldségeknek.
Remek kísérő a délutáni grill-partikhoz! 🍗🍖
Másik kedvencem a lilahagymás paradicsom saláta, szintén megöntözve olívalolaj-balzsamecet-bors és minimális édesítő keverékével.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése