2016. augusztus 23., kedd

Répatorta sütés nélkül (lisztmentes)

Hozzávalók:

3 közepes sárgarépa
1-2 db alma
Fél csésze dió aprítva
Fél csésze mandula aprítva
Fél csésze szárított meggy vagy egyéb szárított gyümölcs
Fél csésze aprószemű zabpehely
Fél lime leve és reszelt héja
Édesítő (Diawell 1:4)
1-2 kk fahéj
Csipet őrölt szerecsendió
csipet só


Krém:
Natúr krémsajt
Édesítő




Nagyon egyszerű az elkészítése:

Aprítóba teszem az alapanyagokat, összedarálom, majd utifűmaghéjjal beállítom a kívánt állagot (ha esetleg túl folyós lenne), megkenem a tetejét az édesítővel elkevert krémsajttal és pihentetem hűtőben 2-3 órát, végül szeletelem és megeszem. 😀

Ha nem áll össze a massza, kevés vízzel hígíthatod, vagy ha túl folyós, zabpehellyel vagy utifűvel szilárdabbá teheted.

Ez egy update recept kicsit átalakított verziója, nagyon szuper nasiként és rengeteg vitamint tartalmaz. Ilyen formában még én is  meg tudom enni a répát..😄


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése