1 db közepes padlizsán
1 nagyobb paradicsom
zöld olívabogyó
15 dkg reszelt mozzarella
1-2 ek natúr joghurt (elhagyható)
olívaolaj ajénai kikenéséhez
oregánó
só
bors
rukkola
Elkészítés:
A padlizsánt megmosom, felkarikázom, majd olívaolajjal kikent jénaiba teszem, tetejét megszórom csipet sóval és borssal, erre kerülnek a paradicsom szeletek, majd a félbevágott olívabogyók, csipet oregánó és végül a joghurttal elkevert mozzarella.
Sütőbe teszem, fél óra alatt készre sütöm.
Tipp: a rukkolát ne hagyd ki a tálalásnál, iszonyat jól passzol hozzá! 😉
Vacsorára natúr csirkemellel nem is lehetne finomabbat kitalálni.
Nekem ma ez volt a reggelim, hús nélkül, sajátkészítésű teljeskiőrlésű stanglival.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése