30 dkg debreceni
15 dkg mozzarella
10 dkg kecskesajt
cukormentes barbecue szósz
oregánó
chili paprika
vaj
A debreceni kolbászokat felkarikázom, a mozzarellát és a kecskesajtot csíkokra vágom, majd vajjal bőségesen kikenem a sütőtálat (jénait használok). Elkezdem rétegezni a hozzávalókat: debreceni, barbecue szósz, kecskesajt, debreceni, mozzarella, oregánó és így tovább, míg el nem fogynak az alapanyagok. A tetejére mozzarella kerül és egy kevés vajforgáccsal megszórom. Mehet be a sütőbe, először fólia alatt sül, majd a végén leveszem róla és rápitítom a sajtot.
Tálalás:
a "fiúnak" újhagymával és tejszínes tormamártással készítettem:
Magamnak pedig balzsamecetes lime-os salival:
Ehhez túl sok mindent nem tudok hozzáfűzni, a látvány magáért beszél.🙂
A vegáktól pedig elnézést! 😄 🙈
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése